Informacione juridike pa lënë takim

Nga e hëna deri të premten ora 12.30–18.30
Kernstrasse 8
8004 ZĂĽrich
Telefon 044 241 24 33
Faks 044 241 22 88
auskunft@anwaltskollektiv.ch

Ne japim informacione në pothuajse të gjitha fushat juridike. Këshillimin e bëjmë zakonisht në gjermanisht. A flisni një gjuhë tjetër? Atëherë ju lutemi të sillni një person me vete, i cili mund të përkthejë, ose informohuni në sekretarinë tonë.

Një këshillim kushton zakonisht 60 Franga dhe zgjat maksimalisht 30 minuta. Sillni me vete të gjitha dokumentat e nevojshme (letërkëmbinin, kontratat, vendimet, aktgjykimet etj.).

Vin re: Ne nuk japim informacione juridike nëpërmjet e-mailit.

Në rast nevoje ne ju ndërmjetësojmë avokaten/avokatin e duhur. Në web-faqen tonë, mundeni gjithashtu vet të gjeni një avokate ose një avokat.

Çdo të mërkurë nga ora 12.30–18.30 përveç informacioneve tona juridike ofrojmë edhe këshillime të veçanta lidhur me të drejtën për të huaj dhe të drejtën e azilit.